Posted by : Meletis Manolakellis Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016
…..ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ …ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: LG TV 42’ Lj 500, 399€ ….ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: HUNDAI TV 32’ HYV 3206, 199€ …. ΚΛΙΜΑΤΙΣΙΚΟ: TOYOTOMI Hiro 9000 BTU, 399€ ….HOME CIMEMA: YAMAHA YSP 900, 499 € ….ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ: SINGER SDHM – 10L- 18DI, 129€ ….ΦΟΥΡΝΟΣ: AEG BES 53111M 71L & ΕΣΤΙΕΣ HK 634150XB 129€ …ΣΙΔΕΡΟ: STIRELLA Delonghi VVX 1717 Πίεση 6 Bar, 135€… ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ: Brand B.T 652 6.5 kg, 379€ …. ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ: BEKO RINCE 520, 649€ …ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΔΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ….ΦΑΣΟΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ EURONICS

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ

ΜΑΥΡΑ ΛΕΥΚΑ

ΣΟΦ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 27 & 29 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ   (ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ χάρτης google)

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:. 2109938666

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:. 2109913776
Φασόης  Euronics στην Ηλιούπολη οι δικοί μας άνθρωποι…..    


55 χρόνια δίπλα στον φίλο καταναλωτή  με τις ίδιες απαράμιλλες αξίες
Το 1958, ο Γεράσιμος Φασόης ίδρυσε το κατάστημα οικιακών ειδών και ηλεκτρικών συσκευών στην Σοφοκλή Βενιζέλου, στην κάτω Ηλιούπολη. Τα ψυγεία της περιόδου ήταν πάγου και ο περισσότερος κόσμος άρχιζε να μαγειρεύει στο Πετρογκάζ. Έτσι, το κατάστημά τους, ξεκίνησε να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών σε οικιακά είδη, γυαλικά και άλλα.
Τα χρόνια κυλούσαν, καθώς το σπανίζον ραδιόφωνο δίνει τη θέση του στο τρανζίστορ, τα πικάπ στα μαγνητόφωνα, για να περάσουμε, έπειτα, στη δεκαετία του '70, στη μαζική εξάπλωση της εικόνας και την είσοδο του μαγικού κουτιού, της τηλεόρασης σε κάθε νοικοκυριό και γραφείο.
Το 1977, μετέχουν στην επιχείρηση και τα δύο παιδιά του Γεράσιμου  Φασόη, οι Ξενοφών και Χρήστος Φασόης.

Το 1982 ήταν μια χρονιά που σημάδεψε το αγαπημένο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών και οικιακών συσκευών της Ηλιούπολης, καθώς αυτό γίνεται μέλος, πλέον, της σπουδαιότερης ελληνικής αλυσίδας καταστημάτων ηλεκτρικών συσκευών και ηλεκτρονικών ειδών "ΣΕΗΟΣ", ενώ, το 1988, το κατάστημά μας επεκτείνεται σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, για να έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στην ολοένα αυξανόμενη εμπιστοσύνη που ο δήμος Ηλιούπολης του έδειξε.
Λίγο αργότερα, με την εμπειρία που πλέον διέκρινε το κατάστημα Φασόης στην Ηλιούπολη, όσον αφορά στην ικανοποίηση των αναγκών του νοικοκυριού σε οικιακά είδη, και παράλληλα με το κεντρικό κατάστημα, δημιουργείται, σε συνεργασία με την εταιρεία Berson, το πρώτο υποκατάστημα ειδών κουζίνας με μορφή franchise, το Cook Shop.
Το 1999, η "ΣΕΗΟΣ" γίνεται μέλος της πανευρωπαϊκής αλυσίδας ανεξάρτητων καταστημάτων ηλεκτρικών συσκευών και ηλεκτρονικών ειδών Euronics. Η χρονιά αυτή ήταν ιδιαίτερα σημαντική για το κατάστημά μας, δίνοντάς του τη μορφή που σήμερα έχει, ως κατάστημα οικιακών συσκευών Euronics  Φασόης. Ο στόχος μας, για παραπάνω από μισό αιώνα, παραμένει ο ίδιος: Με την ανάπτυξη της επιχείρησης τους, να μπορούμε να εξυπηρετούμε καλύτερα τον πελάτη φίλο τους, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα, πριν και μετά την κάθε αγορά του. Και το καταφέρνουν.
Μπορούνε και σας  προσφέρουν, γιατί εκτός από τις μακροχρόνιες προσωπικές σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουν αναπτύξει, η συμμετοχή του καταστήματος Φασόης στην αλυσίδα ΣΕΗΟΣ, και, πλέον, στην ευρωπαϊκή αλυσίδα Euronics, τους  σηματοδοτεί ως ένα από τα 11500 εξειδικευμένα καταστήματα ηλεκτρικών συσκευών και ηλεκτρονικών ειδών σε 28 χώρες της Ευρώπης , δίνοντας στους πελάτες τους  το πλεονέκτημα να απολαμβάνουν εξατομικευμένα, όλη αυτή την εμπειρία, σε προϊόντα και υπηρεσίες.
Η ιστορία τους  είναι η σφραγίδα τους, για την ποιότητα, την ποικιλία και τις ασυναγώνιστες τιμές τους
ΦΑΣΟΗΣ ΕURONICS: ένας χώρος πλήρως ενημερωμένος, με ότι τελευταίο κυκλοφορεί στην ελληνική και διεθνή αγορά.
Προϊόντα με την σφραγίδα, αλλά και τις ασυναγώνιστες τιμές  της αλυσίδας καταστημάτων ΕURONICS


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ   πηγη

  
#ffff51

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © Σφυγμός της Αγοράς - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -